Boende

Aktiva/ledare

Mer detaljerad information kring boende och rumsfördelning kommer närmare tävlingar. Hårtunderlag och egen sovsäck tillämpas. Pga begränsad plats tillåts enbart traditionella storlekar på madrass a 90 bredd.

 

Viktig information om boendet 

För allas trivsel och säkerhet vill vi arrangörer att ni tänker på följande när det gäller boendet:

Skogräns/pjäx i entren. Skoföbud råder inomhus i lokalen.

Nötförbud – på grund av allvarlig allergi får jordnötter, andra typer av nötter och mandel inte tas in i skolans lokaler.

Håll koll på era värdesaker – arrangörerna tar inget ansvar för värdesaker som lämnas utan tillsyn i boende och omklädningsrum. Skolan kommer att hållas låst men inte de enskilda klassrummen.

Förvaring av utrustning – skidor, stavar och vallautrustning får inte förvaras inne i skolans lokaler. På Bollegården kan man förvara saker i över natten i källaren, i övrigt hänvisas nattförvaring till egna fordon.

Säkerhet – samtidigt som ni flyttar in i ert klassrum ber vi er att titta efter så ni vet vart närmaste utrymningsväg finns och fylla i deltagarlistan samt ansvarig ledare, när ni fyllt i den och lämnat till personalen så får ni era matarmband.

Säkerhetsmöte – kommer att hållas kl 21.00 på torsdagskvällen med information om brandsäkerhet. Det är obligatoriskt för minst en ledare/distrikt att delta i detta möte.

Städning- Alla distrikt ansvarar för att ALLA saker är återställda och i sitt ursprungliga skick. Slutstädning av varje distriktsklassrum kommer att ske för besiktning innan man lämnar boendet. Anses boendet ej i gott återlämnat skick debiteras distriktet 3000 kr i bot, de är arrangören som avgör om bot skall erläggas. 

”Nattvakt” – arrangören kommer att ha personal som ronderar i skolan

Publik/ föräldrar

Anhöriga kan boka boende via Kungsholmen ”rabattkod” REHNS BK

Anhöriga kan boka boende via Scandic ”rabattkod” REHNS BK